U bent van harte welkom!

Tel: 06 - 50 855 705 / 06 - 44 06 30 46 / Info@occasions4u.nlAPK Apeldoorn

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare garage waar u terecht kunt voor uw APK in Apeldoorn? Dan bent u bij Occasions 4U aan het juiste adres.

Algemene periodieke keuring

APK Apeldoorn

De APK is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en het terugdringen van de milieuverontreiniging. De APK is een momentopname. De APK in Apeldoorn is geen vervanging van regelmatig onderhoud aan uw auto. Ook als uw auto goedgekeurd is tijdens de APK is het nog steeds zinvol om onderhoud te laten uitvoeren.

Verplichte keuring voor auto’s van een bepaalde leeftijd

 De APK in Apeldoorn is een verplichte keuring. Auto’s die gebouwd zijn na 1 januari 2005 en die rijden op benzine hoeven pas na 4 jaar gekeurd te worden. Een auto die op diesel rijdt, krijgt na 3 jaar zijn eerste APK en daarna moet hij jaarlijks gekeurd worden. Laat de APK keuring in Apeldoorn tijdig uitvoeren om zo een boete te voorkomen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor de APK bij Occasions 4U in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 - 50 855 705 of stuur een mailtje naar info@occasions4u.nl. U kunt ook online een afspraak maken met behulp van het afsprakenformulier op de website. U kunt hier de datum van uw voorkeur en het gewenste tijdstip invullen. Wij komen hier zo spoedig bij u op terug.

U kunt bij Occasions 4U ook terecht voor de aanschaf van een tweedehands auto en voor reparatie en onderhoud zoals een grote beurt in Apeldoorn.