U bent van harte welkom!

Tel: 06 - 50 855 705 / 06 - 44 06 30 46 / Info@occasions4u.nlGrote beurt Apeldoorn

Grote beurt Apeldoorn

Het onderhoud van uw auto is belangrijk voor de betrouwbaarheid en de levensduur van uw auto. Bij Occasions 4U kunt u terecht voor een kleine en grote beurt in Apeldoorn.

Onderhoudsvoorschriften van de fabrikant

Bij het onderhoud van uw auto houden wij ons aan de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant. Dit wordt ook bijgehouden in het onderhoudsboekje. Een goed onderhouden auto is niet alleen veiliger en  betrouwbaarder, het is ook beter voor uw portemonnee want bij inruil of verkoop krijgt u meer terug voor een goed onderhouden auto. 

Het onderhoud van uw auto kunnen we onderverdelen in 4 categorieën:

  • Vaste inspecties van motorolie en belangrijkste vloeistoffen en het vervangen van het oliefilter.

  • Tijd- of kilometergebonden inspecties zoals het vervangen de distributieriem

  • Slijtage reparaties zoals het vervangen van remblokken, remschijven of de koppeling.

  • Onvoorziene reparaties zoals een defecte aandrijfas of een lekker waterpomp.

De grote beurt in Apeldoorn is een uitgebreide standaard onderhoudsbeurt. Zo worden bij de grote beurt ook verschillende filters vervangen zoals de luchtfilter, brandstoffilter en interieurfilters. Ook wordt de bougies vervangen. 

Afspraak maken

Wilt u ook een afspraak maken voor een grote beurt in Apeldoorn? Neem dan contact op met Occasions 4U. U kunt bij onze autogarage in Apeldoorn ook terecht voor APK, banden, trekhaken en remmen. Neem gerust contact met ons op op telefoonnummer 06 - 50 855 705 of vul online het afsprakenformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.